onsdag, maj 01, 2013


Spelomgång 1 maj


I ett underbart vårväder hade 12 man valt spel med ligan framför att demonstrera. Det var dags för första rundan på Norra banan, som vi alla tycker är förvånansvärt fin redan. Vi är tacksamma över vår duktiga banpersonal. 
Resultaten var överlag bra, mer än hälften hade resultat under 80 slag, vilket är bra så här tidigt på säsongen. Dagens segrare blev undertecknad på 75 slag tätt följd av Kjell och Carlos på 76. 
Nästa vecka spelar vi åter på Södra banan och då är det Fyrboll som gäller. Bertil är veckans värd och vi startar som vanligt kl 13.00.
Den 15 maj spelar vi slaggolf på Björnhult. Första start kl 13.00

Ni har nog alla läst mailet från Christian där han tar upp frågan om slarv med avbokning. Det är ju inget nytt, men jag tillåter mig att tjata lite om den avanmälningsregel vi alla har varit med om att etablera. Söndag kväll är dead line och efter det måste det vara särskilda omständigheter som gör att du inte kan komma. Vi vill ju inte skämma bort oss i klubben, eller hur?

Om två veckor, dvs den 15 maj, ska vi spela på Björnhult. Tider är bokade från kl 13.00 och när vi ses nästa vecka kan vi komma överens om logistiken.

Jag har nu fått fyra green fee-biljetter till Barsebäck. Dessa gäller alla dagar och motsvarande green fee är 750 kr för Masters Course och 550 kr för Donald Steel course, per biljett. Vi har kommit överens om att ha auktion på dess fyra biljetter. Högst bud vinner alla biljetter. Vid lika bud blir det en runda till. Vill du köpa biljetterna ska du skicka in ett bud till mig senast söndag denna vecka dvs den 5 maj. Pengarna tillfaller HH's kassa.  

Ha det bra!
Lars