torsdag, oktober 11, 2012

Spelomgång 10 oktober!

Med visst vemod samlades vi för sista gången för denna säsong för att spela Södra banan. I serietabellen var det mycket trångt i toppen och före spel spekulerades i olika scenarier och hur det skulle slå på totalresultatet. Några timmar senare hade vi svaren. Solen sken mest hela tiden på oss och det kändes som vi var värda en fin dag efter allt regnande.
Efter spelet samlades vi i klubbrestaurangen för att runda av säsongen. Där delades också ut priser till dagens bästa spelare som var Carlos med utmärkta 71, Bengt-Olof med 72 och Bengt M med 74. Vi tar av oss hatten för dessa prestationer!
Preliminärt kunde vi också slå fast att den sammanlagda slutställningen i seriespelet visar att Bengt-Olof tagit hem segern, följd av Carlos och Ebbe. Bengt-Olof ska finräkna på hela tabellen, som kan studeras på vår hemsida.
Från min sida tackar jag er alla för gott samarbete och tycker att det varit en mycket trevlig säsong och ser fram mot nästa. Årsmötet kommer att avhållas den 14:e eller 15:e januari.

Ha en fortsatt bra höst!

Lars