torsdag, september 20, 2012


Slutspel Barsebäcks Golf & Country Club 2012
Hej alla Barsebäcksresenärer, och övriga Heads

Tack alla för några trevliga dagar på en jättefin anläggning! Det var idel glada miner och lagom allvar med spel och fest. Jag tycker det finns anledning att vara tacksam för att vi fått uppleva bra väder. Måndagens väder var ju makalöst fint, tisdagen bjöd på mycket sol men också vind. Onsdagen var ju blåsig så det förslår, men det var ändå spännande att pröva att bemästra denna typ av väder. Hemma är vi ju ganska skyddade från vind.

Jag tror att alla tycker att det var tråkigt att man dressat en del greener på onsdagen. Detta gjorde att puttningen blev lite av lotteri här och var. Klagomål på detta, med krav på ekonomisk kompensation, har framförts till Barsebäck.

Efter första dagens spel hade vi Bengt-Olof, Carlos, Örjan och Bengt M i ledarbollen, efter mycket bra spel. Onsdagen bjöd på rejäl vind och det blev en del förändringar i täten. Rolf gjorde en kanonrunda vilket gjorde att han klättrade i tabellen. I övrigt höll favoriterna ställningarna.

So framgår av bifogade pdf-fil avgick Bengt-Olof med totalsegern, följd av Rolf, Bengt M och Carlos. Mycket fina resultat som vi måste gratulera! Det är femte gången sedan 1997 som Bengt-Olof tagit hem pokalen! Helt outstanding.

Nästa år blir det Irland?

Bengt M svarar för värdskapet på onsdag när vi spelar Södra igen. Det kommer att bli en kontrast till Barsebäck!

/Lars

file://localhost/Users/bengtolofolsson/Desktop/Resultat%20Barsebäck%202012.pdf