onsdag, maj 06, 2020

Spelomgång 5 den 6 maj 2020.

Det var nu dags för den första Matchspelsomgången i ny tappning. Vissa hade förhinder, så det haltade lite med genomförandet. Men med 11 man totalt kunde 5 matcher genomföras i skönt vårväder på Södra banan. Här är resultaten: Lars W/Ingvar A/S, Kjell/Örjan 1/0, Ebbe/Lars B 2/1, Rune/Hans 2/1 och Rolf/Leif 3/2. Som synes några knallhårda matcher, vilket ju är kul och spännande. Precis så som matchspel är när det är som bäst. Grattis till segrarna!!
Icke spelade matcher måste genomföras före nästa machspelstillfälle, den 27 maj. Poängställningen kan studeras under rubrik Matchspelsplan.

Kort refererades besöket på Golf Joy igår. Kontentan av diskussionen är att anmälningsavgiften, 3000 kr, i huvudsak använts till greenfee som inte kan återlösas såvida inte banan fortfarande är stängd. Flygbiljetterna kan inte heller återlösas, men ev ombokas mot en avgift. Avgörande är naturligtvis om resp flygbolag flyger när vi hade tänkt flyga. om inte, så ska vi kunna få pengarna tillbaka. Om Golf Joy går omkull så bör resegarantin gälla och innebära kompensation. I nuläget avvaktar vi utvecklingen. Vi har meddelat att vi inte avser åka i år utan får återkomma med nytt datum senare.

Vi har ändå tänkt att genomföra Slutspelet år 2020 och då i Sverige och i närområdet. Förslag på detta  tar vi upp nästa vecka för vidare utredning.

Nästa vecka spelar vi Fyrboll på Norra banan med Leif som värd. Första boll går ut kl 13.00.

/Lars