lördag, oktober 12, 2019

Spelomgång 27 den 9 oktober 2019

Den sista spelomgången lockade 8 spelare som enligt uppgift klarade sig utan regn, vilket är symptomatiskt för årets spel. Trots hotfulla moln har vi många gånger klarat oss från regn nästan hela säsongen. Som vanligt ett bra golfår med många trevliga ronder med alla goda kamrater. Återkommer med en sammanfattning av säsongen, men denna har varit minst lika positiv som alla tidigare.
Onsdagens spel vanns av Thomas på 74 slag, före Leif på samma antal slag. Lars W kom in på 78 och  lyckades inte rubba Leifs vinst i seriespelet. Grattis till trion på pallen!

Dagens resultat innebar alltså att Leif behöll sin ledning och vann seriespelet med sina 139 poäng. Lars W försvarade sin andraplats och Kjell kom på tredjeplats. Det blev ett helt koppel av gubbar på fjärde plats på 125 poäng, nämligen Thomas, Hans, Bengt och Göran. Jag skickar mina gratulationer till er alla, inte minst Leif som trots en krånglande rygg höll hela vägen!

Tack alla goa kompisar för en, som vanligt, trevlig säsong och jag önskar er alla en skön höst och ser fram emot att se flertalet av er på årsmötet den 18 december!

Soliga hälsningar från Spanien!

/Lars