torsdag, maj 19, 2016

Spelomgång 18 maj, Laholms GK


I elvte timman bokstavligt talat fick vi göra en förändring av spelplats från Holm till Laholm. Detta pga att Holm inte var i godtagbart sick. Mycket dåligt av Holm att inte informera oss om detta! Totalt 11 man kom till start i ett lite kyligt Laholm för att spela Slaggolf och Match i kombination för tredje gången. Tyvärr blev det även denna gång så att en i gänget blev udda och fick inte spela match. Men Laholm är ju alltid trevlig att spela och jag tror att de flesta trivdes.
Laholms greener är betydligt snabbare än ”våra egna” vilket syns i resultaten. Snittresultatet från dagens spel ligger på drygt 12 över par, vilket inte är så smickrande. Par på Laholm är 70 slag. Den som lyckades bäst idag var Kjell på 74 slag, följd av Leif på 75 och undertecknad på 76. Vi tar med ödmjukhet emot folkets jubel.

I Matchspelet blev resultaten följande: Leif/Lars W 5/3, Kjell/Rolf 4/3, Bengt M/Ebbe AS, Hans/Göran 4/3 och Lars B/Bengt-Olof 7/5. Grattis alla segrare!

Nästa vecka spelar vi hemma igen, på Norra, och ännu en gång Slaggolf/Match. Göran är veckovärd och vi spelar första bollen kl 14.00! 

/Lars