onsdag, oktober 14, 2015

Årets sista spelomgång!

Årets sista spelomgång med 11 deltagare gick av stapeln på Norra banan i ett mycket fint höstväder. Den som höll ihop spelet bäst var Lars Wetter med 73 slag och som också hade den lägsta bruttoscoren, 86 slag! Tvåa blev Hans med 76 och på tredje plats kom Kjell med 77 slag. Mycket bra jobbat och vi andra sponsorer hurrar för er!

Efter spelet var vi några som samlades till en stunds eftertanke, mat och dryck. Som vanligt hade restaurangen levererat utmärkta mackor. Lite sorgesamt att säsongen nu är slut och vi får vänta ett halvår nästan tills vi drar igång igen. Vi önskade varandra en fortsatt skön höst och vinter. 

Vi passade på att besluta datum för årsmötet, den 8 januari 2016.

Vi kan nu se tillbaka på en säsong med två nya medlemmar och lite nyheter beträffande spelformer. Närvaron har varit varierande och i genomsnitt 11 man av totalt 16, vilket är lite i lägsta laget. I seriespelet har Leif vunnit även om både Bengt-Olof och Lars Wetter kommer strax efter. Strongt gjort Leif! 
Inför årsmötet bör alla tänka till beträffande hur vi ska bedriva matchspelet och också som vanligt fundera på trevlig bana att hålla slutspelet på.

För min del tackar jag alla för fantastiskt kamratskap och trivsel och önskar alla en fortsatt skön höst!

/Lars