onsdag, september 19, 2018

Spelomgång 19 september.

Gårdagens varma sommarväder försvann men idag hade vi ett utmärkt golfväder med temperaturer kring 20 grader. Antalet spelare var 11 idag när vi gav oss ut på Södra banan, som återhämtat sig förvånansvärt snabbt efter torkperioden. Förutsättningarna var således de allra bästa för att spelet skulle bli riktigt bra. Jämför vi scorerna idag med den 5 september kan vi se att dagens snitt var ca 8 slag högre. Hur är det möjligt? Bäst av alla spelade Leif, som vann med 73 slag, och dessutom vann matchspel mot Göran S med 2/1! Tvåa kom Kjell (77), som nu ligger bra till för att ta hem seriespelet totalt, och trea blev Mats (78). Grattis till vinnarna!!
Kjell ligger 8 poäng före tvåan i seriespelet, Ebbe, och det lär inte gå för Ebbe att komma ifatt. Vinst för Ebbe nästa gång skulle ge 5 extra poäng. Men det finns faktiskt chans för flera personer att med några vinster springa förbi.

Säsongen börjar lida mot sitt slut och nu har vi bara 3 spelomgångar kvar. Nästa vecka spelar vi Norra med Göran J som värd. Vanlig starttid.

/Lars