onsdag, augusti 22, 2018

Spelomgång 22 augusti.

Fyrbollen har alltid varit populär, så ock denna gång. Hela 13 man kom för att kämpa om de sista platserna till skins game. Vädret som vanligt förträffligt, stundtals riktigt varmt och måttlig bris. Hans och Göran S var i praktiken klara redan innan, men det fanns ett antal andra som skulle fixa de sista två platserna. In i det sista var det osäkert hus det skulle gå. I dagens spel gick det såhär: Plats 1. Göran S/Bengt M 43p, 2 Thomas/Bengt-Olof 43p, 3 Lars B/Ebbe 42p, 4 Rolf/Bertil 41p, 5 Leif/Lars W 40p, 6 Göran J/Hans 40p, 7 Kjell 34p.
När dessa resultat lagts in i tabellen och de tre bästa omgångarna räknats visade det sig att Hans och Göran J får sällskap med Göran S och Leif att fightas om pengarna. Grattis till er och lycka till!

Matchspelet är nu avslutat, inga mer matcher skall spelas i grundserien. Det innebär att vi har tre finalnamn klara, nämligen Hans, Göran S och Leif. Två man har samma poäng, 10p, nämligen Thomas och Bengt M. De måste spela en separat match för att få fram den fjärde deltagaren i finalomgången.

Nästa vecka spelar vi i Irland och det ser vi mycket framåt. Väderprognosen är relativt positiv, men Irländskt väder kan man inte lita på så var beredd på alla typer av väder, inte minst kyla!

Veckan efter Slutspelsveckan, 5 september, spelar vi åter på Södra banan men med start kl 10.17!! Ebbe svarar för värdskapet då.

/Lars