torsdag, augusti 09, 2018

Spelomgång 8 augusti.

Årets varmaste dag var väl inte så lämpad för golfspel. När det dessutom drar in ett åskväder blir det inte bättre. Trots detta samlades 10 Heads för att spela Norra banan, som mer liknar en skotsk linksbana är det vi är vana vid. Aldrig har väl fairways, och ruffar, varit så uttorkade. Men det ju mycket rull, på gott och ont! Lars W bemästrade detta bäst av alla och vann på utmärkta 72 slag! Stormästaren Bengt-Olof hade 76 och Ebbe 77. Vi gratulerar herrarna på pallen! Pga åskan bröt två man spelet, så vi har 8 scorer att registrera. Ställningen är nu att Kjell och Ebbe leder och ligger lika på 126 poäng. Lars W är trea på 117 p.

Det spelades två matcher också. Leif/Mats blev A/S och Bengt-Olof/Örjan 5/4. Grattis till vinnarna! I Matchspelet leder fortfarande Leif, följd av Hans, Göran och Thomas. Med det finns flera som kan hota dessa om placering bland de fyra bästa.

Nästa vecka spelar vi på Norra banan kl 13.00 med Mats som värd. Vi spelar också på fredagen den 17/8, då på Södra kl 13.00.

/Lars