torsdag, oktober 06, 2016

Spelomgång 5 oktober

Ännu en fantastisk höstdag med sol från en klar himmel! Åtta glada Heads, plus en gäst, samlades för att spela Norra banan i ett ganska kyligt men vackert väder. Med yllet på går det att njuta av spelet och banan även om det som vanligt går upp och ner. Denna dag fick undertecknad den stora glädjen att vinna första pris på en medioker 76:a. Tvåa kom Bengt M med 78 följd av Leif med 80 slag. Vi tackar för alla applåder!
Parallellt med Slaggolfen spelades final i Match mellan Bengt M och Göran. Efter en hård fight drog Bengt det längsta strået och vann med 3/1. Grattis Bengt! Därmed är Matchspelet avgjort och årets Matchspelsvinnare blev alltså Bengt Mattsson följd av Göran, Lars W och undertecknad.

Nästa vecka spelas den allra sista omgången av årets ligaspel. Det är speldag 29 om vi räknar alla planerade speldagar, inklusive två under Slutspelet. I realiteten har vi då enbart spelat under 27 dagar eftersom vi ställt in spelet två gånger pga dåligt väder. Göran är värd för spelet som går av stapeln på Södra banan från kl 13.00.

/Lars