måndag, september 19, 2016

Slutspel 15-16 september på Bjäre Gk


EBBE Årets Slutspelssegrare!!

Årets Slutspel gick av stapeln på trevliga Bjäre GK den 15-16 september. Det var 12 glada och positiva Heads som gjorde upp om den åtråvärda trofén. Thomas tvingades tyvärr avstå på grund av ett krånglande knä, men dök upp första dagen och bjöd oss på stärkande drycker på 8-ans tee. Det var mycket uppskattat! Tack Thomas för detta trevliga initiativ, men synd att du intre kunde vara med och spela.
Vädret var helt enastående med vindstilla och uppemot 28 grader på torsdagen, fredagen var något svalare men solen flödade från morgon till kväll även då.
Första dagens spel vanns av Bengt Mattsson på utmärkta 71 slag, följd av Lars W på 73 och Hans och undertecknad på 74. Fredagens spel innebar, som vanligt, en hel del förändringar på leader boarden. Ebbe och Rolf spelade fin golf och noterade 72 slag. Därefter kom Hans på 73 slag. 
När vi summerat båda dagarnas resultat slutade Ebbe och Hans på totalt 147 slag. Ebbe drog det längsta strået med ett slag bättre på andra rundan och blev alltså Årets Slutspelssegrare. Trea blev Bengt Mattsson på 148 slag. En riktig rysare med andra ord. Ebbe, som är en av våra flitigaste och mest lojala spelare, förtjänar verkligen att ta sin första inteckning på den fina pokalen och vi gratulerar till en mycket bra prestation!

Som helhet blev årets Slutspel mycket lyckat med bra boende, jättegod mat, trevlig bana och ett underbart väder. Allting blev över förväntan och det var ett nöjt gäng som vände hemåt på fredagseftermiddagen.

Efter detta evenemang återstår endast 4 ordinarie spelomgångar. Utöver det spelas Skins Game på torsdag den 22/9 med deltagande av Rolf, Göran, Bengt M och undertecknad. Semifinaler i Match spelet görs samtidigt med ordinarie spel på onsdag.

Värd den 21 september är Rolf och vi spelar Södra banan med start kl 12.17!

/Lars