fredag, september 11, 2015

Slutspel Winston Golf

Under några fantastiskt soliga och sköna dagar har flertalet av HH's medlemmar spelat golf och umgåtts i trakten av Schwerin in norra Tyskland. Ebbe hade på ett mycket förtjänstfullt sätt ordnat med transporten, hotell och golfspel. Tre rundor spelades på Winston GOLF, två på Links-banan och en på Open-banan. Spelet på Links-banan räknades som Slutspelsrundor. Denna bana liknar inget annat, en spektakulär bana med höga berg och djupa dalar och åtskilliga djupa bunkrar. En utmaning för oss alla med andra ord. På andra Slutspels-rundan gick bl.a. Kjell, Ingvar och Örjan i ledarbollen. Dessa lyckades hålla ihop spelet och slutresultatet blev att Ingvar vann, följd av Kjell och Örjan. Mycket strongt gjort! Leif slutade fyra och Bertil femma.

Andra dagens spel gick alltså på Open-banan som mer liknar banor som vi är vana vid. Men trots det var inte scorerna nämnvärt bättre. Rejäl utmaning alltså även där!

Vårt Hotell Schloss Basthorst var av hög klass och som helhet var även detta slutspel mycket lyckat och vi bär med oss många trevliga minnen.

Tabell över tävlingsresultaten bifogas.

/Lars