torsdag, september 17, 2015

Spelomgång 16 september!

Säsongen lider mot sitt slut efter en mycket trevlig slutspelsresa till Tyskland. Denna onsdag träffades 12 av medlemmarna för att spela Slaggolf på Södra banan. Vädret var skönt under stora delar av rundan men på slutet började det droppa en del. Efter senaste åskvädret var banan ganska blöt med pölar på sina ställen. Bäst denna dag var Lars Wetter, med ligans bästa snittscore, 74,2 slag, på 72 slag. På andra resp tredje plats undertecknad och Ebbe på 75 slag. Vi tar gärna emot folkets jubel!

På kvällen hade undertecknad den stora glädjen att se 12 av HH-vännerna på lite kalas hemma hos oss med anledning av min 70-årsdag. Jag blev uppvaktad med sång och hurrarop såväl som med härliga viner. Stort tack kära HH-vänner för den mycket uppskattade uppvaktningen!!

Nu har vi bara 4 spelomgångar kvar denna säsong! Vart har tiden tagit vägen? Bertil är veckovärd och spelet sker på Norra banan med start kl 13.00!

Idag har Matchspelet avgjorts genom att Leif segrade mot Kjell som därmed blev 3:a resp 4:a. Finalen mellan Bengt-Olof och Ingvar har avgjorts genom wo där Bengt alltså tog hem totalsegern och Ingvar blev 2:a. Stort grattis till pristagarna! 

/Lars