onsdag, oktober 09, 2013

Sista spelomgång 2013Allting har en ände, så även en aldrig så trevlig golfsäsong. Efter en massa spelomgångar, en del inställda, i mestadels underbart väder, har vi nu kommit till slutet på årets äventyr. Det har spelats slaggolf, fyrboll och match i totalt 28 spelomgångar. Utöver det har vi ställt in totalt 4 spelomgångar. Det har spelats finaler och skins game men nu är det slut för i år. Visst är det vemodigt och jättelångt till april när vi drar igång igen.

Idag samlades 10 man för att spela slaggolf på Norra banan. Visserligen är vi en god bit in i oktober, men vi kunde ändå njuta av ett riktigt behagligt väder där solen tittade fram en stund. När scorekorten samlats in visade det sig att Bengt M spelat på 75 slag och Bengt-Olof på 74. Detta innebar tredje resp andra plats efter undertecknad som lyckades skrapa ihop 72 netto. Bra tillskott till hushållskassan och vi tackar och bugar.

Preliminärt innebar dagens resultat att Carlos vann seriespelet, med undertecknad på andra och Kjell på tredje plats. Bengt-Olof uppdaterar tabellen så gå in på hemsidan så får ni hela bilden.

Efter spelet samlades 8 man i klubbrummet för att äta en macka och tjöta lite. 

I fredags var vi alla samlade till ett rejält kalas hos Örjan och Annika med anledning av hans födelsedag. Det var en mycket trivsam kväll med inte bara lekamlig spis utan också andlig sådan i form av musik och sång. Vi tackar för den mycket uppskattade kvällen och önskar Örjan god fortsättning på det nya året!

Tack alla underbara kompisar för en fantastisk säsong! Ha nu en skön fortsättning på hösten och en härlig vinter, så ses vi på årsmötet som preliminärt går av stapeln den 9/1-14.

Lars