lördag, augusti 31, 2013

Extra spelomgång 30 augusti


Vi var åtta man strax före start idag, men så small det till i Kjells rygg, och så var vi bara sju. Tråkigt för Kjell, men vi återstående genomförde Fyrbollen på Norra banan. Vädret var som för det mesta utmärkt för golf, lagom varmt och inget regn. Det märks att vi går mot höst eftersom vi kände oss ganska ensamma på banan. Undertecknad spelade som udda gubbe med okänd partner. Efter spelets slut lottades jag ihop med Rolf, och det var lyckosamt. Såhär blev resultaten: Hans/Leif J 42 p, Ebbe/Ingvar 40 p, Lars (med Rolf som lottovinst) 40 p och Bengt-Olof/Rolf 37. Vi gratulerar det segrande paret som gjort en god prestation.

Vi gjorde förstås en beräkning av totalresultatet efter alla omgångar, och preliminärt blev det så att Hans, Ingvar, Rolf och Örjan skall spela Skins-Game om en massa pengar så snart som möjligt. Spelet skall ske på Norra banan. Föreslår att den med mest poäng, Hans, tar ansvar för att organisera spelet.

Vi hade fått viss information om Svens tillstånd, och vi kände oss alla mycket bedrövade och bad Ebbe att ordna något som kan muntra upp honom.

Nästa vecka spelar vi Slaggolf på Norra banan igen och Ingvar håller i det hela. Start från kl 12.17.

/Lars