torsdag, oktober 12, 2017

Spelomgång 11 oktober

Så var det dags för årets absolut sista Hickoryspel. Denna gång inställde sig 9 man till spel på Norra banan i ett ganska skönt höstväder. Några få droppar träffade oss men som helhet helt ok golfväder. Tyvärr finns det en hel del fläckar med vatten och fuktighet på banan fortfarande, men det var inget stort hinder för spelet. Mats, som spelat stadigt den senaste tiden, kom in med en 73:a och vann, följd av Ingvar med 76 och Lars W med 77. Vi gratulerar dessa vinnare!

När säsongen summeras kan vi konstatera att Mats, som de sensate 12 ronderna inte haft resultat över 79, med en spurt bestående av 2 andraplatsen och 4 vinster de senaste 6 ronderna, är en värdig vinnare av seriespelet 2017! Stort grattis till förnämligt spel! Undertecknad lyckades erövra andraplatsen, Ebbe tredjeplatsen och Lars Wetter fjärdeplatsen.

Parallellt med slaggolfen spelades också en match mellan Lars Wetter och Bengt Mattsson om tredjeplatsen i Matchspelet. Lars tog hem segern med 2/0 efter en knallhård batalj. Grattis Lars!
Match spelet slutade alltså med att Mats vann, följd av Ebbe, Lars och Bengt.

Efter spelet samlades vi i restaurangen för lite eftersnack och mat och dryck. För flertalet är det säkert så att det dröjer ända till årsmötet tills vi ses igen.

Från min sida vill jag tacka alla kompisar för ännu en jättetrevlig golfsäsong med Hickory Heads!!

Glöm inte att lägga in årsmötet den 31 januari i kalendern!

/Lars