onsdag, september 27, 2017

Spelomgång 27 september

Vi har fått några dagars indiansommar som kontrast till allt regnande, och det känns ju bra. Solen sken på oss alla, 14 Heads och 2 gäster, när vi spelade Norra denna gång. Banan börjar bli sig lik igen och har torkat upp riktigt bra som tur är. Mats var den som spelade den bästa golfen och gick in på 73 slag (med bud på ännu bättre score). Ingvar spelade också bra och hade 74, medan Bengt-Olof hade 76. Grattis till fint spel!!

Igår spelades också årets skins-game på Norra med vinnarna i Fyrbollen. Till start kom Leif, Ingvar, Rolf och Bertil. Tyvärr måste Leif ge upp efter ett par hål men resten av gruppen gick vidare och med list och bra spel lyckades Ingvar dra in 1440 kronor och Bertil 260. Rolf gick hem utan något. Grattis Ingvar!

Efter spelet hade vi ett extra möte för att diskutera våra spelformer. Hela 12 man ställde upp på detta och det var verkligen roligt och tyder på ett stort engagemang. Vi kom överens om hur vi vill lägga upp spelet under nästa säsong. Mer om detta i separat mail. Beslut tas i vanlig ordning på årsmötet.

Åke har meddelat att han inte vill vara med under nästa år. Ersättare sökes därför och Ebbe har förslag på detta.

Årsmötet skall nästa gång hållas den 31/1 2018.

Nästa vecka spelar vi Södra banan med start kl 13.00 och Göran håller i trådarna.

/Lars