fredag, september 12, 2014

Slutspel på Mölle GK 11-12 september!

Årets slutspel gick av stapeln på den utmanande banan i Mölle. Startfältet var av olika skäl något reducerat, men vi var i alla fall 10 man som kämpade om den åtråvärda trofén på Mölles ganska svåra bana. Inspelet på onsdagen lockade 6 man och dessutom gästades vi av Leif Japan som spelade med oss, vilket uppskattades. 
Fredagens spel stördes av en mycket kraftig dimma på förmiddagen vilket gjorde att två av de tre bollarna väntade på tee under en timma innan det blev spelbart. Men när dimman lättat blev det en lika underbar dag som den föregående. Vi kunde dessutom njuta av den fina naturen under spelets gång. Utsikten från 8-ans tee går inte av för hackor!
Spänningen var olidlig, inte minst för första bollen som suttit och väntat på de övriga under drygt en timma, på hur utfallet skulle bli. I sista bollen gick Bengt-Olof, Rolf, Leif S och undertecknad efter att spelat ganska bra under dag 1. Men som vanligt kroknar en del på sista varvet och till slut kunde vi konstatera att Bengt-Olof återigen tog hem segern, med Leif på samma antal slag. Rolf plockade hem tredje pris medan undertecknad kom in som fyra. Ingvar slutade som femma. Vi bockar och bugar för Bengt-Olof som höll ihop spelet hela vägen!

Återigen har ett år passerat och Rolf får nu överlämna det fina vandringspriset till Bengt-Olof. Vi som var där var mycket nöjda med vad vi fått uppleva, allt från trivsamt klubbhus till underbart väder och enastående natur. Vi spånade en del om nästa års slutspel och vi får väl göra en liten speciell resa då eftersom det är dags för 25-årsjubileum. Kanske Skottland?

Nästa vecka återgår vi till den vanliga ”lunken” med slaggolf på Södra banan. Rolf är veckovärd denna gång.

Resultattabell bifogas. /Lars
<Resultat slutspel 2014.pdf>