onsdag, augusti 20, 2014

Spelomgång 20 augusti

Inför dagens runda informerade Ingvar hur vi skulle göra i händelse av åska och kraftigt regn. Vädret blev tvärtom mycket bra, frånsett en frisk vind. På något sätt hade tidsbokningen falerat och tack var Ingvars kontroll igår kunde det lösas genom att vi gick ut lite tidigare än aviserat. 
Idag var det sista omgången av Fyrboll i år. Lottningen blev en minnesvärd historia. Vi var, efter att en man överraskande dykt upp, 10 man. Efter lottningen avvek denne och vi var 9. Efter en del diskussion övertalade vi avhopparen att komma tillbaka, så var vi 10 man igen. När första bollen skulle gå ut dök en gubbe till upp och vi var 11. Det löste sig genom att första bollen blev en treboll och alla var glada och nöjda.
När vi vandrat runt Norran banan visade det sig att Örjan/Leif spelat bäst och fått ihop 37 poäng. Därefter kom i ordning Kjell/Ingvar 36, Bengt M 34, Ebbe/Bertil 34, Rolf/Hans 32 och sist Göran S/Lars 31 poäng.

Nästa vecka spelar vi Match för sista gången i grundserien. Bertil tar hand om detta och vi spelar Södra banan från kl 12.51 förutsatt att Göran S fixar en spontantid./Lars

Vid summering framkom att Kjell, Hans, Ingvar och Leif kommer att spela "Skin Game"

/Bengt