torsdag, april 05, 2012

Premiär 4 april 2012

Så var då säsongen igång igen. Vintern har rasat ut och det är vår i luften. Dags att damma av golfklubborna eller, för en del av oss, visa vad all träning under vintern har gjort för nytta. Av olika skäl hade 7 av gänget inte möjlighet att delta i årets premiäromgång, men resterande 10 fick njuta av ett fantastiskt vårväder och en bana i för årstiden utmärkt skick. Kul att ses igen efter att vara utspridda åt olika håll under höst och vinter!

Efter ronden diskuterades den nya regel som gäller hcp-registrering. Alla närvarande var överens om att samtliga skall registrera sitt resultat i GIT-systemet efter varje slaggolfsrond i ligaspelet. Alla ronder skall betraktas som hcp-grundande. Detta är en rättvisefråga och jag förutsätter att alla tillämpar denna regel under säsongen. Med ett undantag innebär dagens resultat att alla höjde sig ett eller två tiondels slag. Segrare med god marginal blev Ingvar på 73 (trots en nia på 17-e hålet!). Tvåa blev Bengt-Olof på 76, följd av Lars på 77.

Veckovärd för nästa spelomgång, slaggolf den 11 april på Södra banan från kl 13, är Kjell. Hoppas att några fler kan ställa upp då.

/Lars