torsdag, juni 18, 2009

Spelomgång 17 juni 2009

Hej Hickory Heads, 15 Heads + 2 gäster inte illa. Det är extra trevligt när så många ställer upp. Vi har en vinnare denna gång på fantastiska 63 slag och det är Göran Svensson ett stort grattis. Tvåa blev Göran Nordfors på 72 slag med bättre inrunda än trean som blev Lars också på 72 slag. Ett stort grattis till pristagarna. För att säkra spel den 22 juli har jag gjort en rockad i spelprogrammet, därför bifogar jag Spelprogram 2009rev. 2. Nästa onsdag den 24 juni är det matchdag med Bengt Olof, Bertil, Göran S och Stellan som veckovärdar. Ebbe klagar på att han inte kan läsa mina mail och jag undrar därför om det är någon, mer hör av er i så fall. Det format jag använder är HTML. Till sist önskar vi oss en riktigt skön midsommarhelg. Vp Ingvar