söndag, april 19, 2009

Spelomgång 15 april 2009

Hej Hickory Heads, I dag var vi 3 fyrbollar ett bra resultat. Detta tack vare 3 gäster men ändå. Vi fick hantera en Norra bana i mycket fin kondition, vi hade dessutom ett perfekt väder. Det märks att det är lågsäsong nu, vi kunde gå ut redan 12,42 eftersom där inte fanns några bokningar.Lunchrestarangen var fullproppad och maten var ok ivarje fall köttfärslimpan som jag åt, fisken var lite smaklös. Så till pristagarna och där måste jag konstatera att ett fel begicks. Nu talar det till min fördel därför har jag skannat scorekorten från Bengt och mig. För er som inte var med utsågs Bengt M som vinnare på 72 slag, andra plats fick jag också på 72 slag medan tredje plats knep Bengt Olof på 73 slag. På scorekorten ser ni att jag hade 43-10=33, medan Bengt hade 40-6=34 på inrundan. Är det någon som protesterar får ni höra av er. Vid pennan Ingvar Som ni alla har läst i diverse mail har det diskuterats ingående! Som en av tävlingskommitens ledamöter, bestämde Kjell att det resultat som gällde vid prisutdelning också skall gälla för seriespelet, allt för att reglerna i vårt spel skall följas. Bengt