torsdag, september 10, 2020

Spelomgång 23 den 9/9 2020.

Alla Heads, utom en, samlades på klubben för gemensam lunch inför spel på Södra banan. Till min stora glädje blev undertecknad firad och gratulerad med champagne och sång! Detta uppskattades verkligen och det värmde i hjärtat att känna att vi alla trivs ihop och att, även om man fyller 75 så anses man inte förbrukad.

Vi startade spelet med en hyfsad väderprognos i ryggen, men efter ett par hål började det regna alltmer. När vi i första bollen kom till hål 6 kunde vi se att hål och en meters radie runt var fylld med vatten. Det gick inte att spela det hålet, och vi befarade att det inte var det enda. Tyvärr kunde vi inte fullfölja tävlingen och avbröt. Detta var första gången denna säsong som vi inte kunna genomföra spelet som planerat, och jag hoppas att det också var den sista! Mycket tråkigt, men vi får nu fokusera på två viktiga dagar i nästa vecka, när vi skall ha vårt Slutspel.

På tisdag samlas vi alla kl 12.30 för att genomföra lottning och betning. Bengt håller i spelet som går på Södra banan. Efter spelet träffas vi en stund för att summera och klara ut resultatet av betningen, samt genomföra betning för dag 2.

Onsdagens spel startar från kl 10.17 med Rolf som värd, på Norra banan. På kvällen samlas vi för bankett på klubben, där årets Slutspelsvinnare koras.

/Lars