fredag, juli 18, 2008

Spelomgång 16 juli 2008

Hej Hickory Heads, Torsdag. Det är ju för bedrövlig läsning vi fick till morgonkaffet. Det skall bli intressant och se vad Nordstrand o co gör åt detta. Något måste de göra och det fort annars missar vi ölen efter rundan. Egentligen borde vi inte oroa oss för de eftersom den stor stark som serveras faller mer under läskdryck. Jag var ute och kollade att gubbarna skötte sig i onsdag och det kan jag säga att de gjorde ifrån sig så gott de kunde. Synd på Rolf att han inte klarade av att bli utdriven av sin tre kompisar i bollen utan på inspelet fjortonde hål valde fel boll. Detta kostade honom segern totalt, vi lider med honom. Jag träffade Rolf i dag på ICA Allköp och där analyserade vi fadäsen. Jag träffade Nils och Maj Brit på Maxi och de var lika pigga som vanligt trots att de tydligen hade hela huset fult med gäster. Nu undrar ni varför jag springer på både Allköp och Maxi, då skall jag berätta att från min lysande golfsäsong 2007 hade jag ett presentkort på Allköp på 200 kr från Korven som jag löste in. Det är rätt skönt att få påtvungen distans till golfen under en denna bedrövliga säsong 2008. Läkning av min arm går utan komplikationer hitintills och ansiktet ser som det gjorde före olyckan. Nu skall jag sluta mitt kåseri eftersom kaffekasken är slut och lovar att det inte skall upprepas. Bengt Olof----Det som skrivits ovan får ej finnas på vår hemsida endast det som följer, tack. Onsdag 16 juli Bra kondition på norra med snabba greener var omdömet från de 6+1gäst som spelade. (Nästan halva ligan var i Danmark).Vädret höll sig i schack till 18 håll då det blev kraftigt regn. På de tre första platserna denna gång kom Bengt med 76 slag, Rolf med 77 och Örjan på 79 slag. Vi gratulerar trion. Nästa onsdag 23 juli blir det norra banan igen. Samtliga värdar får ett frågetecken och därför hoppar jag in som värd. Avbokning gör ni därför till mig per telefon, sms. eller mail. Vp Ingvar